CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
6 Tammikuu 2021
Taas oli selkeä mielitekoruoan päivä, tai oikeastaan viikko. Viikon verran himoitsin tätä ruokaa, mutten rynnännyt kauppaan vain sen takia, vasta kun oli muutakin asiaa. Tein kolmannen kerran beef tartaren, ensimmäinen kerta oli aivan keittiöpeikko, toinen kerta viime vuonna. Tartar kahdelle 240 g naudan sisäfilettä 2 luomukananmunan keltuaista 4 minimaalisen pientä cocktailkurkkua 4 isoa kaprista puolikas pienestä punasipulista 1 tl sileää Dijonsinappia 1 tl karkeaa Dijonsinappia suolaa ja pippuria valkosipulinvarsi tuoretta timjamia oliiviöljyä vaaleaa hapanjuurileipää ohuina viipaleina pannulla voin ja oliiviöljyn seoksessa paahdettuina Pidin sisäfilepalaa pakastimessa noin tunnin ennen ruoan valmistamista, siinä ajassa palanen meni...
CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien