CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
25 Tammikuu 2020
Paras veriappelsiinisesonki on menossa ja olen huomannut saman kuin moni muukin, pussissa on usein vain yksi tai kaksi kunnolla punaista hedelmää, eikä sisuksen väriä voi aukottomasti päätellä kuoresta. Nyt osui kunnolla punainen appelsiini ja se päätyi ruokaan sekä mehuna että kuorena. Veriappelsiinirisotto ja liekitetty broilerinfile kahdelle Risotto 100 g risottoriisiä 1 rkl oliiviöljyä 2 kevätsipulia 1 veriappelsiinin kuori raastettuna 2 veriappelsiinin mehu (noin 1 dl) 0,5 dl cremantia (tai muuta kuohuviiniä, kuiva valkoviini käy myös) 0,5 l kanalientä 1 rkl voita 1 dl raastettua parmesania suolaa ja pippuria Liekitetty broilerinfile 2 pulleaa broilerinfilettä suolaa ja pippuria 1 rkl oliiviöljyä 1 rkl voita 1 veriappelsiinin mehu 2...
CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien