CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
10 Toukokuu 2018
Tuntuu ihan kesältä, lämpötila on ollut tänään parissa kymmenessä. Söimme aamiaisen ulkona terassilla ja muutama tunti myöhemmin päivällisellä pihakoivun lehdet olivat kasvaneet kaksinkertaisiksi. Päivän italialaisen ruokavivahteen saimme grillatun enrtecôten alle sommittelemastani mozarellasalaatista. Naudan entrecôte Big Green Eggissä ja mozzarellasalaatti Entteri noin 500 g pala naudan entrecôteta (vai miten se pitää taivuttaa? ) oliiviöljyä suolaa ja pippuria kuivattua tomaattimurua rosmariinia Salaatti erilaisia salaatinlehtiä kirsikkatomaatteja pieniä mozzarellapalloja punasipulia nektariini basilikaa ruohosipulia Sekoitin lihaa varten oliiviöljyyn suolaa, pippuria, tomaattimurua ja rosmariinia.
CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien