Parhaat Ruokablogit

Blogi – HELSINKITCHEN

Madekeitto

21 Tammikuu 2022

Made on keskitalven sesonkiherkku, johon kannattaa ehdottomasti tutustua. Mateen mieto ja hienostunut maku ei vaadi juuri muita mausteita kuin suolaa. Siitä syntyy ihana keitto, mutta mateen voi hyvin paistaa myös ihan sellaisenaan fileenä pannulla. Kaupasta saa madetta valmiiksi nyljettynä tai jopa valmiina fileinä, joten kalan käsittelyä ei kannata turhaan jännittää. Ostimme kokonaisen mateen kaupasta, sillä mies halusi harjoitella mateen käsittelyä.

Arkiruoat helppo kala ja äyriäiset keitot Reseptit sesonki

Lue koko juttu täältä »

Blogi – HELSINKITCHEN on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 13 Maaliskuuta 2021 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »