Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien
3 Kesäkuu 2024
4. 9/5 - (17 votes) Maistuva yrttihummus on monipuolinen lisuke. Voit nauttia sitä uusien perunoiden, kalan, kanan, kasvisten, lihan, salaatin tai leivän kanssa. Yrttihummuksen valmistaminen on helppoa ja se säilyy jääkaapissa hyvin viikon verran. Aromipajan yrttihummus (noin 4 hlölle) 1 tlk (380 g/230 g) kikherneitä suolaliemessä 1-2 kpl valkosipulinkynsiä 1 dl tuoretta persiljaa silputtuna 1 dl ruohosipulia silputtuna 2 dl tuoretta basilikaa silputtuna ½ dl oliiviöljyä 2 rkl sitruunanmehua 2 rkl tahinia ½ tl suolaa ½ tl mustapippuria ½ dl vettä 1 dl tuoretta basilikaa silputtuna 1 dl tuoretta ruohosipulia silputtuna 1 dl oliiviöljyä 1 dl mantelirouhetta Yrttihummus sopii loistavasti uusien perunoiden kanssa nautittavaksi Huuhtele ja...
Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien