Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien
31 Maaliskuu 2025
4. 9/5 - (38 votes) Välimeren paprika-tomaattikeitossa on syvä maku, jota mascarponejuusto pehmentää. Keitto valmistetaan tällä kertaa laadukkaista säilykkeistä, joten sen valmistaminen on helppoa ja nopeaa. Paprika-tomaattikeittoa voi tarjoilla alkupalaksi, lounaaksi tai välipalaksi. Välimeren paprika-tomaattikeitto (4-6 hlölle) 2 prk (800g) Mutti tomaattimurskaa 1 prk (400g) Mutti San Marzano kuorittuja tomaatteja 350 g paahdettuja paprikoita 1 kpl sipuli 2 kpl valkosipulinkynsiä 8 dl suolatonta kasvislientä 2 rkl viinietikkaa 1 rkl Mutti tuplakonsenroitua tomaattipyreetä 1 tl rouhittua mustapippuria 1-2 tl suolaa ½ dl oliiviöljyä 250 g Mascarpone-juustoa Välimeren paprika-tomaattikeitto valmistuu helposti Kuori sipulit ja valkosipulit.
Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien