Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien
8 Lokakuu 2024
5/5 - (21 votes) Välimeren tyyliin valmistettu luumuilla maustettu kanapata on herkullinen pataruoka koko perheen makuun. Luumut tuovat hieman makeutta kanapataan. Luumu-kanapadan voi nauttia riisin, pastan tai perunoiden kera. Välimeren luumu-kanapata (4-6 hlölle) 4 kpl (600g) kanan rintafileitä 500 g luumuja 2 kpl sipuleita 3 kpl valkosipulinkynsiä 100 g herkkusieniä 2 dl punaviiniä 1 tlk Mutti kirsikkatomaatteja ½ dl kanafondia 2 kpl laakerinlehtiä 6 oksaa tuoretta timjamia 2 tl rouhittua mustapippuria oliiviöljyä kanojen paistamiseen suolaa Välimeren luumuilla maustettu kanapata maistuu koko perheelle Leikkaa kanan rintafileet neljään osaan. Ruskista ne padassa oliiviöljyssä.
Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien