Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien
11 Maaliskuu 2025
4. 9/5 - (30 votes) Kanan jauhelihasta valmistuu helposti herkullinen Välimeren tyyliin täytetty kanarulla. Kanarulla täytetään fetalla ja pinaattilla. Kanan jauhelihassa on rasvaa ainoastaan noin 4-5%, joten se sopii vähärasvaista ruokavaliota noudattavalle loistavasti. Välimeren fetalla ja pinaatilla täytetty kanarulla (4 hlölle) 600 g kanan jauhelihaa 1½ tl suolaa 1 tl rouhittua mustapippuria 1 tl paprikajauhetta 1 kpl kananmuna 1 dl korppujauhoja 2 rkl öljyä leivinpaperin voiteluun 300 g tuoretta pinaattia 1 pkt (200g) fetaa 1 tl suolaa pinaatin keitinveteen Välimeren kanarullat täytetään fetalla ja pinaatilla Sekoita kulhossa massaksi kanan jauheliha, suola, mustapippuri, paprikajauhe, kananmuna ja korppujauhot.
Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien