Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien
25 Toukokuu 2024
4. 9/5 - (16 votes) Tonnikalatartarin valmistaminen kotona ei ole vaikeaa. Tonnikalatartarin kanssa tarjoillaan Ponzu-kastikkeessa marinoitua retikkaa ja wasabitahnalla maustettua majoneesia. Tonnikalatartar, Ponzu-retikkaa ja wasabimajoneesi (4 hlölle) 200-300 g ”tuoretta” tonnikalaa ½ dl Ponzu sitrus-soijakastiketta 1 tl vihreää tabascokastiketta ½ dl tuoretta silputtua ruohosipulia ½ tl suolaa kourallinen rucolanversoja koristeluun 75 g retikkaa 1 dl Ponzu sitrus-soijakastiketta 2 dl maustamatonta majoneesia 2 tl wasabitahnaa Tonnikalatar on helppo valmistaa kotona Leikkaa tonnikala pieniksi kuutioksi terävällä veitsellä. Jos tonnikalapihvissä on jänteinen kohta, poista se.
Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien