Parhaat Ruokablogit

Aromipaja

Tonnikalatartar ja Ponzu-retikkaa

25 Toukokuu 2024

4. 9/5 - (16 votes) Tonnikalatartarin valmistaminen kotona ei ole vaikeaa. Tonnikalatartarin kanssa tarjoillaan Ponzu-kastikkeessa marinoitua retikkaa ja wasabitahnalla maustettua majoneesia. Tonnikalatartar, Ponzu-retikkaa ja wasabimajoneesi (4 hlölle) 200-300 g ”tuoretta” tonnikalaa ½ dl Ponzu sitrus-soijakastiketta 1 tl vihreää tabascokastiketta ½ dl tuoretta silputtua ruohosipulia ½ tl suolaa kourallinen rucolanversoja koristeluun 75 g retikkaa 1 dl Ponzu sitrus-soijakastiketta 2 dl maustamatonta majoneesia 2 tl wasabitahnaa Tonnikalatar on helppo valmistaa kotona Leikkaa tonnikala pieniksi kuutioksi terävällä veitsellä. Jos tonnikalapihvissä on jänteinen kohta, poista se.

Alkuruoka juhlat Kala kalaruoka nelkytplusblogit Nopeat ja helpot Reseptit tapas Treffiruoka Viiniarviot Yleinen

Lue koko juttu täältä »

Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »