Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien
8 Maaliskuu 2025
4. 9/5 - (27 votes) Italialainen herkkuruoka vitello tonnato valmistetaan perinteisesti vasikanpaistista. Kokeilin käyttää herkullista tonnatokastiketta kylmäsavulohen kera, ja makuyhdistelmä oli mitä mainioin. Kylmäsavulohi-tonnatoa tarjoillaan vielä monesti vieraille alkupalaksi! Herkullinen kylmäsavulohi tonnato (4 hlölle) 200 g Kala-Lappi kylmäsavu kirjolohifileesiivuja 1 prk tonnikalaa öljyssä 3 kpl sardellifileetä (voit korvata anjoviksella) 2 rkl kapriksia 1 tl Dijon-sinappia 3 rkl sitruunamehua 2 dl maustamatonta majoneesia 70 g Jukolan Aito cheddaria 1 dl paahdettuja pinjansiemeniä Kylmäsavulohen ja tonnikalakastikkeen yhdistelmä on hurmaava Laita tonnikala, sardellifileet, kaprikset, dijoninsinappi ja sitruunamehu...
Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien