Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien
14 Maaliskuu 2025
4. 9/5 - (24 votes) Tartarpihvi on raakana syötävä pihvi. Pihvi maustetaan usein worcesterkastikkeella, tabascolla, sinapilla, pippurilla, kapriksella ja raa’alla keltuaisella. Tartarpihvissä on erityisen tärkeää, että liha on tuoretta ja hyvälaatuista. Herkullinen tartarpihvi (4 hlölle) 400 g naudan ulkofileetä tai sisäpaistia 3 rkl worcesterkastiketta 1 tl Dijon-sinappia 1 tl tabascoa 1 tl vastarouhittua mustapippuria 1 tl suolaa 20 g kapriksia 1 rkl maustamatonta majoneesia ½ tl piparjuuritahnaa 1 dl halkaistuja hillosipuleita (1 dl pikkelöityjä sieniä) 4 kpl kananmunan keltuainen Dijon-majoneesi 1 kpl kananmunan keltuainen 2½ dl öljyä ½ kpl lime ½ tl suolaa ½ tl valkopippuria 4 tl Dijon-sinappia Tartarpihvin valmistaminen kotona on...
Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien