Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Aromipaja
Poro on herkullinen talviruoka
11 Marraskuu 2024
4. 9/5 - (20 votes) Savulohitahna sopii loistavasti uunissa kypsennettyjen paprikoiden täytteeksi. Aikaa tämän herkkuannoksen valmistamiseen kuluu puoli tuntia. Herkulliset savulohitäytteiset paprikat (6 hlölle) 3 kpl isoja paprikoita tilkka oliiviöljyä 1 prk (200g) creme fraichea (ranskankermaa) ½ kpl makea sipuli 100 g kylmäsavulohta 100 g graavilohta 1 rkl sitruunan mehua 1 tl rouhittua mustapippuria Savulohitahnalla täytetyt paprikat maistuvat herkulliselta Halkaise paprikat ja poista puolikkaista siemenkodat. Levitä pullasudilla paprikapuolikkaiden pintaan oliiviöljyä.
Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien