Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien
8 Marraskuu 2024
4. 9/5 - (20 votes) Kun mieli tekee kasvislasagnea, saa siitä helposti kevyemmän version. Rahkasta ja ricotta-juustosta tekeytyy sitruunan kuoren maustamana raikas kastike. Myskikurpitsalasagne sopii ruoaksi sellaisenaan, mutta voit myös valmistaa sen lisukkeeksi kalalle, kanalle tai lihalle. Myskikurpitsalasagne rahka-ricottakastikeessa (6-8 hlölle) 1 pkt lasagnelevyjä 1 kpl myskikurpitsa tilkka oliiviöljyä voiteluun 2 prk maitorahkaa (á 250g) 2 prk ricotta-juustoa (á 250g) 1 prk kevyt ruokakermaa ½ kpl sitruunan kuori raastettuna Raikas rahkasta, ricotasta ja sitruunankuoresta valmistettu kastike maustaa kurpitsalasagnen Leikkaa myskikurpitsan päät pois veitsellä.
Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien