Parhaat Ruokablogit

Aromipaja

Rahka-ricotta kurpitsalasagne

8 Marraskuu 2024

4. 9/5 - (20 votes) Kun mieli tekee kasvislasagnea, saa siitä helposti kevyemmän version. Rahkasta ja ricotta-juustosta tekeytyy sitruunan kuoren maustamana raikas kastike. Myskikurpitsalasagne sopii ruoaksi sellaisenaan, mutta voit myös valmistaa sen lisukkeeksi kalalle, kanalle tai lihalle. Myskikurpitsalasagne rahka-ricottakastikeessa (6-8 hlölle) 1 pkt lasagnelevyjä 1 kpl myskikurpitsa tilkka oliiviöljyä voiteluun 2 prk maitorahkaa (á 250g) 2 prk ricotta-juustoa (á 250g) 1 prk kevyt ruokakermaa ½ kpl sitruunan kuori raastettuna Raikas rahkasta, ricotasta ja sitruunankuoresta valmistettu kastike maustaa kurpitsalasagnen Leikkaa myskikurpitsan päät pois veitsellä.

KASVIS kasvisruoka nelkytplusblogit Nopeat ja helpot Pääruoka Reseptit Treffiruoka Viiniarviot Yleinen

Lue koko juttu täältä »

Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »