Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien
3 Marraskuu 2023
4. 8/5 - (6 votes) Pinaatti-sipulipannukakut valmistetaan uunissa pienissä vuoissa. Tällöin niistä saadaan päältä ihanan rapeita ja sisältä kuohkean pehmeitä. Pannukakku halkaistaan ja täytetään sinappikreemillä ja graavilohella. Pinaatti-sipulipannukakku, sinappikreemi ja graavilohi (8 hlölle) 1 kpl sipuli 40 g tuoretta pinaattia 3 kpl kananmunia 2 dl täysmaitoa 1 dl piimää 2 rkl öljyä (taikinaan) 3 dl vehnäjauhoja 1 tl sokeria 1 tl suolaa 1 tl leivinjauhetta 4 rkl voita annosvuokien voiteluun 2 prk (á 150g) creme fraiche 2 rkl kokojyväsinappia 200 g Lapin graavilohi katajanmarja Pikkuisissa annosvuoissa valmistuu päältä rapea ja sisältä pehmeä pannukakku Kuori sipuli ja pilko se pieniksi kuutioiksi.
Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien