Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Aromipaja
Mummon maistuvat kanakroketit
18 Marraskuu 2023
4. 8/5 - (29 votes) Pinaatilla ja fetajuustolla täytetty porsaan sisäfilee maistuu madeirakastikkeen, valkosipuliperunoiden ja tyrnivinaigretten kanssa. Rapea pekonimuru kruunaa maistuvan juhla-aterian. 600 g porsaan sisäfilee 250 g tuoreita pinaatinlehtiä 1 cm pala palsternakkaa 1 cm pala juuriselleriä 1 kpl banaanisalottisipuli 1 kpl valkosipulin kynsi 50 g pinjansiemeniä 200 g fetajuustoa hyvälaatuista suolaa rouhittua mustapippuria öljyä paistamiseen Poista porsaan fileestä kalvot ja tee fileen keskelle pituussuunnassa viilto. Viilto ei saa halkaista fileetä kokonaan vaan sen pitää jäädä vajaaksi.
Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien