Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien
16 Huhtikuu 2025
4. 9/5 - (30 votes) Täyteläisen madeirakastikkeen makeus täydentää peuran hennon riistaista makumaailmaa. Lisäksi valmistetaan perunamuusi puikulaperunoista, uunissa paahdettuja herkkusieniä ja sipuleita. Tästä ei juhlaruoka voi enää paljoa parantua! Peuran ulkofilee, puikulamuusi, paahdetut sipulit ja herkkusienet sekä madeirakastike (4 hlölle) 400 g peuran ulkofile 1 tl vasta rouhittua mustapippuria 2 tl Maldon-suolaa nokare voita loraus oliiviöljyä 800 g puikulaperunoita 2 dl kermaa 50 g voita (perunamuusiin) 1 rkl suolaa perunoiden keitinliemeen 100 g herkkusieniä 6 kpl pieniä sipuleita tilkka oliiviöljyä 3 dl madeiraviiniä 2 dl punaviiniä 5 dl suolatonta lihalientä (esim.
Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien