Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Aromipaja
Pinaattinen savulohipasta
13 Heinäkuu 2023
4. 8/5 - (30 votes) Kesän herkkulohiannos valmistuu graavilohesta, makeista nektariineista ja piparjuurikastikkeesta. Voit valmistaa annoksen näyttävästi isolle tarjoiluvadille tai tarjoilla yksittäisinä annoksina. Graavilohi, nektariini ja piparjuurikreemi (4 hlölle) 300 g graavilohta siivutettuna 4 kpl nektariini 1 prk (200 g) crème fraiche / ranskankermaa 2 rkl piparjuuritahnaa 4 rkl sitrusbalsamicoa 1 dl silputtua ruohosipulia Kaada ranskankerma pieneen kulhoon ja sekoita piparjuuritahna sen joukkoon. Anna kreemin maustua jääkaapissa puolisen tuntia.
Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien