Parhaat Ruokablogit

Aromipaja

Nektariinin makeus sopii graavilohelle

13 Heinäkuu 2023

4. 8/5 - (30 votes) Kesän herkkulohiannos valmistuu graavilohesta, makeista nektariineista ja piparjuurikastikkeesta. Voit valmistaa annoksen näyttävästi isolle tarjoiluvadille tai tarjoilla yksittäisinä annoksina. Graavilohi, nektariini ja piparjuurikreemi (4 hlölle) 300 g graavilohta siivutettuna 4 kpl nektariini 1 prk (200 g) crème fraiche / ranskankermaa 2 rkl piparjuuritahnaa 4 rkl sitrusbalsamicoa 1 dl silputtua ruohosipulia Kaada ranskankerma pieneen kulhoon ja sekoita piparjuuritahna sen joukkoon. Anna kreemin maustua jääkaapissa puolisen tuntia.

Alkuruoka juhlat KASVIS kasvisruoka nelkytplusblogit Nopeat ja helpot Reseptit Treffiruoka Viiniarviot Yleinen

Lue koko juttu täältä »

Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »