Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien
28 Joulukuu 2023
4. 9/5 - (18 votes) Mummoni valmisti lihamurekkeen usein kokonaisilla kananmunilla täytettynä. Munien lisäksi täytteeseen tulee pinaattia. Lihamureke tarjoillaan tomaattikastikkeen ja raviolien kera. Mummon kokonaisilla kananmunilla täytetty lihamureke (6-8 hlölle) 800 g jauhelihaa 2 kpl kananmunia 2 dl korppujauhoja ½ tl maustepippuria 1 tl rouhittuna mustapippuria 1½ tl suolaa 5 kpl kananmunia 50 g tuoretta pinaattia 500 g tuoreravioleja 1 tlk Mutti tomaattimurskaa basilikalla ½ l Mutti paseerattua tomaattia 1 kpl pieni sipuli 2 kpl valkosipulinkynsiä 2 rkl lihafondia 2 rkl punaviinietikkaa 1 tl rouhittua mustapippuria tilkka oliiviöljyä suolaa Mummon kananmunilla täytetty lihamureke on arjen herkkuruokaa Lisää sekoituskulhoon 2 kpl...
Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien