Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien
11 Helmikuu 2025
4. 6/5 - (55 votes) Kanan jauheliha sopii loistavasti Wallenbergin pihvien raaka-aineeksi. Parhaan lopputuloksen saat jauhamalla itse kanan rintafileet, mutta melkein kaikki ruokakaupat myyvät kanasta jauhettua lihaa. 600 g kanan jauhelihaa tai kanan rintafileitä 3 kpl salottisipuleita 3 kpl kananmunan keltuaisia 1-2 dl kuohukermaa 1½ tl suolaa 1 tl maustepippuria 2 dl korppujauhoja runsaasti voita paistamiseen 3 dl couscousia 3 dl vettä 1 tl suolaa 1 kpl sipuli 1 kpl paprika 1 rs kirsikkatomaatteja 1/2 dl hienonnettua ruohosipulia 50 g voita 1 tl rouhittua mustapippuria Kana-wallenberginpihvit ovat koko perheen mieleen Jauha kanan rintafileet lihamyllyssä tai osta valmiiksi jauhettua lihaa. Leikkaa sipulit hienon hienoiksi kuutioiksi.
Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien