Parhaat Ruokablogit

Aromipaja

Jääkellarin lohi – Alex Nurmen reseptillä

16 Joulukuu 2021

4. 8/5(31 votes )Joulun vapaat antavat loistavan mahdollisuuden kokeilla perinteisten joulun herkkujen lisäksi erilaisia joulumenuja. Jääkellarin lohi todella sulaa suussa! Sain mahdollisuuden vierailla kokkikoulu Espassa ja kokkailla mielenkiintoisen modernin joulumenun yhdessä Alex Nurmen ja Matti Lempisen kanssa. Kokkikoulu Espa on tilausravintola, joka soveltuu hyvin tilaisuuksiin, joissa vieraiden kanssa valmistetaan yhdessä herkullisia menukokonaisuuksia.

Alkuruoka Kala KASVIS nelkytplusblogit ravintola-arvostelut Reseptit ruoka Ruoka & viini Viiniarviot Yleinen Tarinat

Lue koko juttu täältä »

Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »