Parhaat Ruokablogit

Aromipaja

Helppotekoinen katkarapulehikäinen

28 Toukokuu 2024

4. 9/5 - (16 votes) Erittäin helppotekoisen ja maistuvan katkarapulehikäisen valmistaminen käy käden käänteessä. Lehtitaikinakupit voi valmistaa mainiosti vaikka jo edellisenä päivänä, sillä ne säilyttävät rapeutensa hyvin. Rapeat katkarapulehikäiset (12 kpl) 1 pkt lehtitaikinalevyjä 1 kpl kananmuna voiteluun 1 prk (200g) Hyvä Apaja jäämerensalaatti 400 g isoja katkarapuja 1 dl maustamatonta majoneesia 2 rkl sitruunanmehua ½ tl rouhittua mustapippuria 1 rs Mimis rucolanverso Katkarapulehikäiset ovat helppotekoisia juhlaherkkuja Sulata lehtitaikinalevyjä huoneenlämmössä 30 minuuttia. Leikkaa levyt puoliksi neliöksi.

Alkuruoka juhlat Kala kalaruoka leivonta nelkytplusblogit Nopeat ja helpot Reseptit tapas Treffiruoka Yleinen

Lue koko juttu täältä »

Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »