Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Aromipaja
Tomaatilla ja herkkusienillä täytetty kanarulla
28 Toukokuu 2024
4. 9/5 - (16 votes) Erittäin helppotekoisen ja maistuvan katkarapulehikäisen valmistaminen käy käden käänteessä. Lehtitaikinakupit voi valmistaa mainiosti vaikka jo edellisenä päivänä, sillä ne säilyttävät rapeutensa hyvin. Rapeat katkarapulehikäiset (12 kpl) 1 pkt lehtitaikinalevyjä 1 kpl kananmuna voiteluun 1 prk (200g) Hyvä Apaja jäämerensalaatti 400 g isoja katkarapuja 1 dl maustamatonta majoneesia 2 rkl sitruunanmehua ½ tl rouhittua mustapippuria 1 rs Mimis rucolanverso Katkarapulehikäiset ovat helppotekoisia juhlaherkkuja Sulata lehtitaikinalevyjä huoneenlämmössä 30 minuuttia. Leikkaa levyt puoliksi neliöksi.
Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien