Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien
27 Kesäkuu 2024
4. 9/5 - (21 votes) Espanjalainen gazpachokeitto on kasvisruokaa parhaimmillaan. Kevyeen ja herkulliseen kasviskeittoon sopii loistavasti lisukkeeksi pienet mozzarellapallot ja murennetut cashewpähkinät. Espanjalainen gazpacho keitto (4-6 hlölle) 600 g kypsiä tomaatteja 1 kpl punainen paprika 2 kpl isoa avomaankurkkua 2 kpl valkosipulinkynsiä ½ kpl mieto punainen chili 2 kpl vaaleaa leipäviipaletta (esim. paahtoleipä) 1 dl oliiviöljyä 4 rkl viinietikkaa 2 tl suolaa 2 tl sokeria 2 tl rouhittua mustapippuria Esillepanoon tarvitset 125 g cashewpähkinöitä 150 g mini mozzarellaa Halkaise tomaatit kannan kohdalta puoliksi ja poista niistä kannat veitsellä.
Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien