Parhaat Ruokablogit

Aromipaja

Aromipajan focaccia

15 Elokuu 2024

5/5 - (8 votes) Italialainen klassikkoleipä, focaccia, valmistuu helposti kotona. Aromipajan focaccia saa makunsa kirsikkatomaateista, pinaatista, sipulinvarsista, oliiviöljystä ja sormisuolasta. Tuoreen leivän tuoksua on vaikea vastustaa! Aromipajan focaccia (pellillinen) 4 dl vettä 1 pkt (50 g) hiivaa 1½ tl suolaa 8-10 dl vehnäjauhoja 1 dl oliiviöljyä 250 g kirsikkatomaatteja 30 g tuoreita pinaatinlehtiä 4 kpl sipulinvarsia 2 kpl rosmariininvarsia 2 rkl sormisuolaa 1 dl oliiviöljyä Lämpöisen focaccian makua ei voita mikään Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi ja liuota hiiva veteen. Lisää joukkoon suola.

Alkuruoka juhlat KASVIS kasvisruoka leivonta nelkytplusblogit Reseptit tapas Treffiruoka Viiniarviot Yleinen

Lue koko juttu täältä »

Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »