Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Aromipaja
Juustoiset kesäkurpitsa-porkkanapihvit
15 Elokuu 2024
5/5 - (8 votes) Italialainen klassikkoleipä, focaccia, valmistuu helposti kotona. Aromipajan focaccia saa makunsa kirsikkatomaateista, pinaatista, sipulinvarsista, oliiviöljystä ja sormisuolasta. Tuoreen leivän tuoksua on vaikea vastustaa! Aromipajan focaccia (pellillinen) 4 dl vettä 1 pkt (50 g) hiivaa 1½ tl suolaa 8-10 dl vehnäjauhoja 1 dl oliiviöljyä 250 g kirsikkatomaatteja 30 g tuoreita pinaatinlehtiä 4 kpl sipulinvarsia 2 kpl rosmariininvarsia 2 rkl sormisuolaa 1 dl oliiviöljyä Lämpöisen focaccian makua ei voita mikään Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi ja liuota hiiva veteen. Lisää joukkoon suola.
Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien