Parhaat Ruokablogit

Aromipaja

Ankanrintaa appelsiinikastikkeessa ja rapeita suppilovahveroita

5 Lokakuu 2023

4. 9/5 - (42 votes) Ankanrinta maistuu juhlahetkinä rapeiden tempuratyyliin valmistettujen suppilovahveroiden kanssa. Laadukas viilennetty pinot noir -rypäleestä valmistettu punaviini kruunaa juhla-aterian. Ankanrintaa, rapeita suppilovahveroita, appelsiinikastiketta sekä maa-artisokkapyreetä (4 henkilölle) 2 kpl ankan rintafileitä 1 l suppilovahveroita / 2dl kuivattuja sieniä 200 g maa-artisokkia 50 g pistaasipähkinöitä ½ l laadukasta lihalientä (esim. Puljonki) 2 kpl appelsiinejä ½ dl Cointreau-likööriä 2 dl kuohukermaa 2 kpl kananmunan keltuaista 1 ½ dl vehnäjauhoja ½ dl perunajauhoja 2 dl jääkylmää vettä n.

juhlat kastike Liha liharuoka nelkytplusblogit Pääruoka Reseptit Viiniarviot Yleinen

Lue koko juttu täältä »

Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »