Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Aromipaja
Kurpitsablini valmistuu käden käänteessä
5 Lokakuu 2023
4. 9/5 - (42 votes) Ankanrinta maistuu juhlahetkinä rapeiden tempuratyyliin valmistettujen suppilovahveroiden kanssa. Laadukas viilennetty pinot noir -rypäleestä valmistettu punaviini kruunaa juhla-aterian. Ankanrintaa, rapeita suppilovahveroita, appelsiinikastiketta sekä maa-artisokkapyreetä (4 henkilölle) 2 kpl ankan rintafileitä 1 l suppilovahveroita / 2dl kuivattuja sieniä 200 g maa-artisokkia 50 g pistaasipähkinöitä ½ l laadukasta lihalientä (esim. Puljonki) 2 kpl appelsiinejä ½ dl Cointreau-likööriä 2 dl kuohukermaa 2 kpl kananmunan keltuaista 1 ½ dl vehnäjauhoja ½ dl perunajauhoja 2 dl jääkylmää vettä n.
Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien