Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien
6 Huhtikuu 2023
4. 8/5(33 votes ) Ankanrinnan valmistaminen on yllättävän helppoa ja palkitsevaa. Kuohkea ja täyteläinen appelsiinilla maustettu hollandaisekastike kruunaa ateriakokonaisuuden. 2 kpl ankan rintafileitä 200 g vihreitä tuoreita papuja 4 kpl kananmunan keltuaisia 4 dl rypsiöljyä 4 kpl rosmariinin oksia 1 kpl valkosipulin kynsi, keskeltä halkaistuna 1 kpl appelsiini ½ dl Cointreau-likööriä 3 rkl vadelmaviinietikkaa 1 kpl salottisipuli ½ tl valkopippuria 4 kpl kananmunan keltuaisia 100 g voita kirkastettuna 100 g voita, kuutioituna Hyvälaatuista suolaa Leikkaa sipuli pieniksi kuutioiksi. Laita sipulikuutiot, likööri, puolikkaan appelsiinin raastettu kuori ja mehu, pippuri sekä viinietikka paksupohjaiseen kasariin ja keitä seosta kasaan...
Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien