appelsiinejahunajaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
11 Elokuu 2018
Syön tofua usein, ja ostan sitä yleensä aasialaisen ruuan kaupasta kilon pakettina. Kilo on iso määrä tofua, ja harvemmin tulee käytettyä koko kilo viikon aikana. Yleensä jaan kilon tofupalan 3 osaan: yhden osan laitan vedellä täytettyyn astiaan, jota säilytän jääkaapissa, ja 2 muutta palaa kuivatan ensin hyvin, ja pakastan tofupalat sen jälkeen kun suurin osa nesteistä on saatu poistettua paloista. Tofupalat kuivaan ensin puhtaalla keittiöpyyhkeellä, minkä jälkeen käärin keittiöpyyhkeen tofupalan ympärille, ja laitan jonkun painon, kuten täysinäisen säilykepurkin, tofupalan päälle. Jätän painon päälle noin puoleksi tunniksi, minkä jälkeen kuivaan vielä tofupalan pinnan, ja leikkaan viipaleiksi ennen pakastimeen menoa.
appelsiinejahunajaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien