appelsiinejahunajaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
24 Helmikuu 2018
Kun joulukuussa tein pipareita punajuuripiparitaikinasta,laitoin puolet taikinasta pakastimeen. ja nyt oli aika käyttää pois tuo pakastettu taikina. Ensi viikolla täällä vietetään Purim-juhlaa, jonka ruokapuoleen kuuluvat kolmion muotoiset, täytetyt pikkuleivät , eli Hamanin korvat. (Hamantaschen) Mietin miten piparitaikina taipuisi noihin täytettyihin kolmiopipareihin, ja hyvinhän se taipui:) Täytin täytetyt piparit/pipariset Hamanin korvat itse keittämälläni luumusoseella, johon lisäsin hieman sitruslikööriä. Tein myös mantelisesta murotaikinasta kuvan harmaita Hamanin korvia, jotka täytin kookoksesta, rahkasta ja valkosuklaasta tehdyllä täytteellä.
appelsiinejahunajaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien