appelsiinejahunajaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
1 appelsiinejahunajaa
Sitruksista
6 Tammikuu 2018
Käytän usein oliiveja, ja ostan ne joko irtopainosta torilta, tai marketista, mutta joskus ostan myös ihan lasipurkissa myytäviä tavallisia vihreitä oliivejä. Sellaisia oliiveja muokkaan aina paremmiksi, sillä ne lasipurkissa myytävät maustamattomat oliivit ovat aika mitäänsanomattomia. Sitruunalla sellaiset oliivit nousevat gurmeetasolle helposti muutamassa päivässä. Sitruunaiset oliivit lasipurkillinen vihreitä kivettömiä oliiveja (vaikka tällaiset) 2 sitruunaa oliiviöljyä ripaus suolaa Kaada lasipurkissa olevat oliivit lävikköön, ja kaada niiden neste pois. Huuhtele oliivit muutamaan kertaan.
appelsiinejahunajaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien