Parhaat Ruokablogit

appelsiinejahunajaa

Parsakaalia ja Hoisin-kastiketta

4 Syyskuu 2020

Olen varmaan jo aiemmin täällä maininnut miten paljon rakastan parsakaalia. Yleensä kesällä sitä löytää harvemmin täälläpäin, mutta tänä kesänä torikojusta mistä yleensä ostan vihanneksia on ollut parsakaalia kiitettävästi koko kesän, ja vieläpä edullisesti. Useimmiten parsakaali päätyy keittiöissäni wokkiruokiin, ja niin se päätyi tälläkin kertaa. Tein parsakaalia maukkaassa kastikkeessa, johon yleensä käytetään gai lania, eli kiinalaista parsakaalia/lehtikaalia, mutta kun minulla sattui olemaan parsakaalia, niin käytin sitä. Tämä ruoka on niin hyvää sekä helppotekoista:) Pidän enemmän parsakaalin varresta kuin kukinnoista.

aasialainen ruoka kaalit kasvisruoka nelkytplusblogit torilla Vegaaninen

Lue koko juttu täältä »

appelsiinejahunajaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »