appelsiinejahunajaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
5 Lokakuu 2019
Kukkakaali on täälläpäin kylmempien säiden kasvis, ja parhaimmillaan kevättalvella. Kesällä löytyy kyllä kukkakaalia, mutta se on sekä kallista että ei niin hyvän näköistä. Muutama päivä sitten näin suhteellisen hyvän näköisiä kukkakaaleja, ja vieläpä edullisesti , tutussa vihanneskaupassa. Viimeksi ostin kukkakaalia ehkä toukokuussa, joten oli jo korkea aika taas tehdä jotain tuosta ihanasta kasviksesta:) Tällä kertaa tein kukkista korealaiseen tyyliin: ohjeita sellaiseen on netissä monta, mutta otin ideoita vähän sieltä ja täältä, ja lopputulos oli tosi hyvää, vaikka minulta puuttuikin ruokaan kuuluva kevätsipuli. Kukkakaalia korealaisittain 1 pieni tai keskikokoinen kukkakaali, kukintoihin jaettuna 1 dl riisijauhoa ½ tl leivinjauhetta 1/
appelsiinejahunajaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien