appelsiinejahunajaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
10 Syyskuu 2018
Intialainen keittiö on loppumaton aarre-aitta , ja sieltä olenkin löytänyt mm. dosa-letut, joita teen useinkin. Dosan tapainen on myös hassulta kuulostava uttapam-lettu, joka eroaa dosasta siinä että sitä ei täytetä ja kääritä rullalle, vaan sen päälle ladotaan vihanneksia, jotka paistuvat samalla kuin lettukin. Uttapam on dosaa paksumpi lettu, ja se tehdään yleensä mustista mungpavuista ja riisistä; niin että riisiä tulee 2/3 osa ja linssejä 1/3 osa. Kuvassa näkyvään satsiin käytin mustien mungpapujen sijaan mustia linssejä, ja koska huomasin että kaapissa oli vain täysjyväriisiä, niin näistä tuli näin tummia, mutta yleensä näihin käytetään valkoista riisiä.
appelsiinejahunajaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien