appelsiinejahunajaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
24 Helmikuu 2021
Joka vuosi ,suurinpiirtein tähän aikaan vuodesta, olen postannut täällä blogissa jonkinlaisen version huomenna illalla alkavan Purim-juhlaan kuuluvista Hamantaschen- leivonnaisista. Yleensähän nämä tehdään makeina, täytettyinä pikkuleipinä, mutta viime vuonna tein suolaisen version , ja koska tykkään enemmän suolaisesta kuin makeasta, niin tänäkin vuonna kehitin suolaisen version . Tein nämä alustavasti jo yli kuukausi sitten, ja pakastin raakana , ja eilen paistoin nämä uunissa. Todella ihania; taikina levisi hieman , ehkä tuon pakastamisen vuoksi, mutta maku ja taikinan rakenne oli aivan ihana:) Käytin tähän samaa taikinaa kuin viime vuonna, mutta pienin muutoksin, sillä viime vuonna taikinassa oli tomaattipyrettä. Hamantaschen 2021...
appelsiinejahunajaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien