Anzkun kauha on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Anzkun kauha
Ruskistettu voivaahto
23 Toukokuu 2022
Saan kanssasyöjältä usein ihmetystä pizzan täytevalinnoissa, vaikka ei ne nyt se kummempia ole – broileria, pekonia, serranoa, lohta, tatteja, fetaa, punasipulia, paprikaa, pestoa (ei toki kaikkia samaan pizzaan! )… Mutta aivan perus kinkku-aurajuusto tai tonnikala-pepperoni ei vaan sytytä. Toki nekin ovat hyviä, mutta jos saan itse valita, niin pizzassani on jotain muuta. Ja varsinkin silloin kun pizza tehdään kotona, jolloin tietää että pohjakin on hyvää! Hapanjuurileipureiden facebook-ryhmässä näin jotain, mitä en ollut osannut ajatellakaan!
Anzkun kauha on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien