Anzkun kauha on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
9 Joulukuu 2021
Nämä kaikenlaiset kerma- ja valkosipuliperunat ja perunalaatikot, jotka kypsennetään lihaliemessä tai muussa maitopohjaisessa nesteessä ovat minulle ainainen murheenkryyni. Vaikka miten tarkkaan seuraan ohjeita määrien ja paiston suhteen, on lopputulos aina sama: perunaviipaleita hyvinkin väljässä liemessä. Tämän ohjeen, jonka kirjoitin Anna Olsonin tv-ohjelmasta joskus aikapäiviä sitten, lopputulema oli hyvin pitkälti samanlainen. Tai olisi ollut, jos olisin ohjetta noudattanut. Vähensin nesteen määrää alkuperäisestä jo suosiolla ja kokeilin kypsentämistä ohjeen mukaisesti – 175 astetta ja 45 minuuttia ja sen lisäksi vielä pieni paisto, että pinta saa väriä.
Anzkun kauha on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien