Anzkun kauha on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
18 Tammikuu 2021
Kotikebabia tein vuosia sitten melko useinkin ja nyt viime vuosinakin pari kertaa möyhensin jauhelihasta pötköä ja paistelin sen uunissa kypsäksi. Ihan hyvää, mutta vaivaaminen ilman konetta on melko työlästä ja usein uunista putkahti liian vähän vaivattu hyvin paljon lihamureketta muistuttava tuotos, joka mureni helposti leikatessa. Nytpä Hard Kokin Yotube-kanavalta löytyikin aivan erilainen ohje ja tapa tehdä kotikebabia! Mausteet sekoitetaan jauhelihan sekaan, erityistä möyhentämistä massa ei tarvitse ja taikinapötikkä laitetaan sitten yöksi pakastimeen! Puolijäinen liha leikataan raakana lastuiksi ja kypsennetään uunissa pellin päällä pikaisesti.
Anzkun kauha on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien