Anzkun kauha on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Anzkun kauha
Kanafajitat
11 Tammikuu 2020
Chutneyt eivät lähtökohtaisesti ole herkkuani; ne ovat usein aivan liian makeita suolaisen ruuan kaveriksi ja muutenkin maut ovat tuntuneet liian tuhdeilta ja vahvoilta. Jostain kumman syystä piti taas lähteä kokeilemaan! World of Warcraft -keittokirjassa oli ohje karpalochutneystä ja ajattelin että hapan karpalo taittaa väkisinkin chutneyn makeuden. Ohjeessa oli käytetty omenaa ja päärynää ja runsaalla kädellä hunajaa ja epäluuloisin mielin keittelin chutneyta kasaan. Tuoksu oli ihana ja kun chutney pääsi hirven fileen viereen lautaselle ja suuhun saakka niin totesin, että aina kannattaa maistaa ja kokeilla!
Anzkun kauha on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien