Anzkun kauha on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Anzkun kauha
Persimoniglögi
2 Tammikuu 2018
Viileät säät ja pimeät illat houkuttelevat tekemään lämpimiä ja kotoisia ruokia. Italialainen keittiö on suosikkini ja pullollaan lämmittäviä makuja. Ohjeen tähän keittoon löysin Glorian Ruoka&viini –lehden numerosta 1/2014. Muokkasin ohjetta jälleen hieman meidän perheen (lue: lapsien) suuhun sopivammaksi. Lihapullat tein hirven jauhelihasta ja salami ja parmesaani antoivat niihin ihanan maun – tuumattiin että joskus täytyy tehdä pelkät pyörykät tällä ohjeella ja syödä ne muusin ja timjamiporkkanoiden kanssa.
Anzkun kauha on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien