Parhaat Ruokablogit

Anzkun kauha

Heartglen Ambrosia

8 Tammikuu 2019

Jouluun kuuluu olennaisesti glögin lämpimät maut ja tuoksut. Helpointa on ostaa valmista glögiä kaupasta tai alkosta, lämmittää se ja nauttia. Mutta jos haluaa fiilistellä, voi keittää glöginsä itse. Muutamia erilaisia glögejä on tullut kokeiltua ja kotitekoisista glögeistä omenamehupohjaiset vaaleat glögit ovat ehdottomasti punaisia enemmän mieleeni. Tänä vuonna en itse testannut yhtään uutta glögiohjetta, mutta murunen keitteli yhden keitoksen, joka osoittautui oikein hyväksi – kardemummasta huolimatta (siinä on yksi mauste, josta en tykkää).

glögi

Lue koko juttu täältä »

Anzkun kauha on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »