Anzkun kauha on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Anzkun kauha
Uunijuuresvuoka
4 Tammikuu 2022
Eggnogista on ohjeita yhtä paljon kuin on tekijöitäkin, mutta yhdistävänä tekijänä ohjeille on kananmuna, maito ja muskottipähkinä. Juoman voi nauttia kuumana tai kylmänä ja koristeluun voi käyttää kermavaahtoa, kanelia tai vaikkapa suklaata. Minä tein munatotia nyt ensimmäistä kertaa Anna-lehden nettisivuilta löytyneen ohjeen pohjalta. Juoman nautimme kylmänä ja maku oli mukavan lempeä. Makeutta kaipasimme juomaan hieman lisää, joten alla olevaan ohjeeseen on lisätty hieman vaahterasiirappia.
Anzkun kauha on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien