Anzkun kauha on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
19 Kesäkuu 2020
Maku-lehti/juhlien kakut -teemanumerosta löysin hieman erilaisen kakun ohjeen, nimittäin cocktail-lasiin kootun hyydytetyn juustokakun, joka myös näytti cocktaililta. Tällaiset sipistelyjutut eivät varsinaisesti ole minun juttuni, mutta päätin kuitenkin kokeilla välillä jotain erilaista. Muruseni on drinkkiharrastaja ja tämä kakku sopi hänen synttäreilleen aivan täydellisesti. Ja lomalla oli aikaa näprätä! 2 annosta pohja: 100 g appelsiinikeksejä (Jaffa) täyte: 2 liivatelehteä 200 g appelsiinituorejuustoa 0,5 dl appelsiinimehua Aperol-hyytelö: 1 dl Aperolia 0,5 dl kivennäisvettä 1 rkl sokeria 2 liivatelehteä ”jääpalat”: 2 dl kuohuviiniä 3 liivatelehteä koristeluun: sitruunamelissan tai mintun lehtiä appelsiiniviipaleita 1.
Anzkun kauha on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien