Anun keittiössä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 5 Heinäkuuta 2018 lähtien
1 Anun keittiössä
Tulinen lohiseljanka
4 Huhtikuu 2021
2 kokonaista sorsaa vihanneksia, juureksia ja hedelmiä oman maun mukaan (itsellä porkkanaa, lanttua ja omenoita) Suolaa ja yrttejä (meillä oli tuoretta timjamia) 0,5 litraa mehua, olutta tai siideriä (käytimme olutta) vettä niin paljon, että sorsat peittyvät Pilko juurekset, vihannekset tai hedelmät isoiksi paloiksi. Omenatkin voivat olla puolikkaina siemenineen päivineen. Mausta sorsat suolalla ja mustapippurilla. Laita pataan kaikki ainekset. Uuni 150 astetta ja vähintään 2 tuntia.
Anun keittiössä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 5 Heinäkuuta 2018 lähtien