Parhaat Ruokablogit

Anun keittiössä

Ruohosipuli-lohitäytteiset krustadit

29 Kesäkuu 2024

Pientä suolapalaa kaivattiin, ja kaapissa sattui olemaan krustadeja. Niinpä googlaamaan ohjeita ja tämä tuli valituksi. Se löytyi Taikakaulin-blogista. pinjansiemeniä (nämä tulevat päälle koristeeksi, joten kovin montaa siementä et tarvitse) parin sormen paksuinen nippu tuoretta ruohosipulia 200g ruohosipulituorejuustoa 100 g smetanaa tai ranskankermaapippuria myllystä 150 g kylmäsavulohta 24 kpl pieniä krustadikippoja Paahda pinjansiemenet kuumalla pannulla sen aikaa, että saavat vähän väriä pintaan. Hienonna ruohosipuli.

Muut ruuat suolapalat

Lue koko juttu täältä »

Anun keittiössä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 5 Heinäkuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »