Parhaat Ruokablogit

Anun keittiössä

Parsakeitto

12 Toukokuu 2020

Viikonlopusta jäi parsaa, joka piti nyt käyttää pois. Siispä googlaamaan parsakeiton ohjetta. Kokeilin tätä K-Ruoka ohjetta ja hyväähän siitä tuli. 1 nippu (500g) vihreää tuoretta parsaa 3 dl vettä 3/4tl suolaa 1 1/2tl sokeria 1 salottisipuli 1 valkosipulinkynsi 1 rkl voita 1 dl kermaa 1/2 rkl sitruunanmehua ripaus suolaa ripaus mustapippuria koristeeksi tuoreita yrttejä Huuhtele parsat ja kuori ne ohuelti kuorimaveitsellä. Säästä kuoret.

kasvisruoat keitot

Lue koko juttu täältä »

Anun keittiössä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 5 Heinäkuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »