Anun keittiössä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 5 Heinäkuuta 2018 lähtien
1 Anun keittiössä
Bataattiranskalaiset ja aioli
25 Joulukuu 2021
Olen ennenkin tehnyt jouluksi mätimoussea, mutta siitä on aina tullut löysää ja valuvaa. Nyt kokeilin uutta ohjetta ja tällä kertaa moussesta tuli jämäkkää tavaraa, joka pysyy hyvin saaristolaisleivän päällä. Laitanpa siis ohjeen muistiin. Alkuperäinen ohje oli Alkon sivuilla. 100 g kirjolohenmätiä 1 pieni punasipuli ¼ tl suolaa 2 dl kuohukermaa 1 prk (120 g) smetanaa ½ dl hienonnettua tilliä 1 tl raastettua sitruunankuorta 1 tl sitruunanmehua ¼ tl suolaa ¼ tl mustapippuria Valuta mäti siivilässä.
Anun keittiössä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 5 Heinäkuuta 2018 lähtien