Annin Uunissa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 Annin Uunissa
Kanelisokerikeksit Snickerdoodle Cookies tyylillä
28 Marraskuu 2017
Suomi100 Mustikka-Marenkisuukot sopivat loistavasti Itsenäisyyspäivän tarjoilupöytään, eivätkä pelkästään värinsä, vaan myös makujensa puolesta. Marenkisuukot ovat täytettyjä marenkeja. Eli kahden marenkipuolikkaan väliin laitetaan täytettä ja marengit painetaan kevyesti yhteen. Suukkojen täytteeksi kelpaa melkein mikä vain hillosta marmeladiin ja suklaaseen. Tein Suomi100 marengit luotto-ohjeellani ja täytin valmiit marengit vaniljaisella voikreemillä ja mustikkahillolla.
Annin Uunissa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien