Annin Uunissa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 Annin Uunissa
Suklaatryffeli-juustokakku (G)
14 Joulukuu 2020
Teen piparkakkutalon aina osissa, jotta projekti ei tunnu liian raskaalta yhdelle illalle tai päivälle. Ensin piirrän kaavat ja leivon taikinan, seuraavaksi leikkaan ja paistan osat, lopuksi koristelen jäähtyneet osat ja viimeiseksi kasaan talon. Koristeluun käytän aina itse tehtyä pikeeriä ja osien liimaamiseen sulaa sokeria. Ideoita haen piparkakkukirjasta, jonka ostin vuosia sitten Lontoosta. Tänä vuonna piparitalon askarteluun ei ollut yhtä paljon aikaa ja rauhaa kuin muina vuosina.
Annin Uunissa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien