Annin Uunissa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 Annin Uunissa
Joulukattaus – ihanat vinkit x 10
13 Joulukuu 2022
Kaupallinen yhteistyö Dansukker/Suomen Sokeri Itse tehdyt vaahtokarkit ovat unelman pehmeitä, makeita, kuohkeita, ne sulavat suuhun ja ne ovat niin paljon parempia kuin kaupasta ostetut! Olkoon nämä syitä, miksi niitä kannattaa valmistaa itse. Rakastin lapsena vaahtokarkkeja. Etenkin sellaisia pehmeitä, värikkäitä ja kierteellä olevia, jonka pinta oli ihanan sileä, ei sokerilla kuorrutettu. Sileä pinta on peräisin vaahtokarkkijauheesta, joka sisältää maissitärkkelystä.
Annin Uunissa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien