Annin Uunissa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 Annin Uunissa
Helpot Churrot & kaksi ihanaa dippiä
9 Huhtikuu 2020
Reilu vuosi sitten täällä blogissa ei ollut vielä yhtään pavlovaohjetta ja nyt niitä on jo useita. Lisää on muuten tulossa. Periaatteessa pavlova-ohjeet noudattavat aina samaa kaavaa: pavlova eli marenkipohja, kermatäyte ja makuna hedelmää, marjoja tai muita raikkaita ainesosia. Yksi omista suosikeistani on omenaunelma, jonka ohjeen löydät täältä. Blogista löytyvissä pavlovapohjissani on kuitenkin hiukan eroa, koska olen pyrkinyt pikkuhiljaa täydellisyyteen.
Annin Uunissa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien