Annin Uunissa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 Annin Uunissa
Unelmien Syntymäpäiväkakku
27 Helmikuu 2023
Startataan viikko käyntiin italialaisella klassikolla: all’Amatricianalla. Italiallassa kastikkeen raaka-aineet ovat: guanciale eli ilmakuivattua possunposki, pienet ja tuliset peperoncino chilit, kokonaiset San Marzano tölkkitomaatit ja pecorino-juusto. Tässä ohjeessa käytän pekonia, tölkkitomaatteja, kuivattua chiliä ja parmesan juustoa. All’Amatriciana -kastike tarjoillaan yleensä spagetin kanssa, mutta käytin ihania arjen helpottajia: valmiita peruna gnoccheja. Mieheni ei oikein välitä gnoccheista, mutta tämä ohje upposi häneenkin.
Annin Uunissa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien