Annin Uunissa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 Annin Uunissa
Suklaa-kaurapannukakut (G)
25 Lokakuu 2020
Kaupallinen yhteistyö Dansukker – Suomen sokeri Jos leivot paljon on sokeri sinulle tuttuakin tutumpi raaka-aine keittiössä. Sokeri on yksi leivonnan perusaineista jauhojen ja rasvan ohella. Mutta kuinka hyvin tunnet kaikki erilaiset sokerit ja tiedätkö millaisia eroja niiden välillä on? Sokeri ei nimittäin ole pelkästään makeuttaja leivonnassa, vaan se on myös tärkeässä roolissa kun tarkastellaan leivonnaisen makua, tekstuuria ja ulkonäköä. Sokerilla voi myös säilöä marjoja ja hilloa, sillä voi alentaa jäätymispistettä esimerkiksi jäätelön teossa ja hiivan kanssa sillä saa aikaan käymisprosessin.
Annin Uunissa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien